LM 18 – Torsdag

8:35 – Godmorgen

Så har jeg været i bad og er klar til at lægge en plan for dagen. Her er lidt overskyet og lille chance for regn i aften.

9:20 – Morgenmad

Er tilbage i Arnager for morgenmad. Planen var at spise hos ‘Vor Mor’, en engelsk familie spisevogn styret med hård hånd af moren, men de er der ikke. Nu bliver det i stedet English Breakfast lave af en lille franskmand.

10:07 – Frisk pizza

Lige overfor mit morgenmadssted var der noget der lignede en pizza automat. Jeg gættede mig frem til at der stod frisk pizza på 3 minutter. Som gammel pizza pusher måtte det jo prøves!

Alt gik godt ? På nær detaljen om at frisk pizza åbenbart betyder ‘ikke bagt’. Så nu står jeg og mangler en ovn….

12:51 – Tertre Rouge

Holder pitstop på indersiden af Tertre Rouge. Road to Le Mans kører Qualifying kl 13:30 og lige nu er der nogle Porsche drenge der kører rundt. Det har nok koste papkassen…

18:41 – Griller med naboen

Fik selskab af Søren og Kian inde i Village i eftermiddags og da jeg kom tilbage til lejeren faldt jeg i snak med mine tyske naboer. De havde grillet rigeligt så aftensmaden var reddet. Et hyggeligt par der var her for første gang. Fruen havde givet ham billetterne i julegave og havde været noget nervøs for at skulle ned til dette kaos… Lød som om det gik fint, hun havde en bog med over på banen så hun havde noget at give dig til når han så race ?

21:51 – Qualifying

Sidste qualifying er startet en halv time tidligt pga. uheld i den første. Ser ud til der bliver lavet bedre tider.

I eftermiddags var det so-so med mennesker, men nu er der fyldt!

22:36 – Regn?

Nu drypper det lidt… Sidder lige efter Dunlop og der kommer 10 dryp og jeg har ikke regn gear med…

23:28 – Natmad

Tager lidt fritter ude i Sses mens de fleste er i pit. Der er ikke regn i vejrudsigten for løbet så ingen vil tage chancen for at smadre bilen i aften. Her er næsten tørt men de siger det regner i Mulsanne.

23:54 – DK Start Grid

Ikke den bedste situation for danskerne på nær Michael Christensen…. Her er deres placering i deres klasse (tror jeg, der er en del der får slettet deres tider pga. diverse regelbrud:

• Jan Magnussen – 9

• Nicki Thiim og Marco Sørensen – 17

• Christina Nielsen – 7

• David Heinemeier Hansson – 16

• Michael Christensen – 2

Nu går jeg hjem i seng, har en lang dag i morgen ?

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *