LM18 – Onsdag

8:27 – Morgenmad

Tager morgenkaffen i Arnager. Vejret er super fint og der var massere af varmt vand på campingpladsen.

Tænkte jeg ville handle i Super-U hvor vi ofte er gået ind, men den har set bedre dage…

Kom iøvrigt ikke så tidligt i seng i går som planlagt. Var nødt til lige at checke baren i Tertre Rouge ud…

Kører til Mulsanne og handler efter kaffen.

10:58 – Provianteret

Så er der handlet øl, vin, vand, cola og brød. Stolen udviklede sig til også at blive til en luftmadras, så kører total luxus i lejeren.

12:08 – Billet bøvl

Køber billet ved en af indgangene og er uenige med Forældrene om mit kort gik igennem eller ej. Min App siger pengene er trukket, men det mener de ikke. Nu bliver der ringet rundt til alle de kender. De er heldigvis meget søde og hjælpsomme alle 6 mand der nu er på sagen ?

Endte ind til videre med at jeg ikke har en billet… Går op i campen efter de to ekstra kort jeg har der og håber et af dem går igennem ??

Da jeg kom tilbage havde de opgivet at tage imod kort og sendte mig op til MM Arenaen hvor de tager imod teams, presse og VIP og også kunne sælge alm. billetter. Der gik det også galt i første omgang, men i andet hug virkede det og jeg fik min billet.

Nu har jeg jo lavet en del systemer og betatest endnu flere så jeg har selvfølgelig en F2 teori om hvad der går galt: Hernede fejler en trådløs betaling hvis beløbet er over 50€, hvor vi i DK er vand til at den spørger efter PIN når beløbet er for højt. Dvs. når jeg sætter kortet hen for at sætte det i maskinen fanger den trådløse funktion kortet og fejler transaktionen allerede inden jeg får kortet i. Man skal altså være hurtig for at betale med chip læseren – så ved du det hvis du skal på ferie i Frankrig og købe noget dyrere end 50€

16:34 – Vi er igang

Så er første Free Practise igang ? Sidde på ydersiden lige før Dublop og nyder motorlyd, en kold vand og en øl. Det er varm i dag.

Rant: Bliver lige nødt til at komme med en lille rant om merchandise fra diverse teamt. Hvorfor fa$€$% laver I ikke en cap til hver bil med nummer og kørenavne? Det kan sq da ikke være så svært at købe en flok kasketter ude i Kina til 2€ og sælge den til os til 40€…. Come on! Teamet bruger uanstændligt mange penge på bilerne og så kan I ikke overskue at lave lidt kasketter til jeres fans. Det er sq sølle!

Endte med en Corvette hat som i det mindste har #63 og #64 bagpå.

20:06 – Pitstop

Free Practise er ovre og ud over Michael Christensen i #92, som var 2er i klassen, ser det sløjt ud for danskerne. Lad os håbe der er mere fart at hente i Qualifying mellem 22 og 00.

Jeg går i lejeren og får lidt mad og lufter fødderne – trackeren siger 14,8 km. ind til videre i dag.

22:51 – Abenteuer

Prøver at hike ud til restauranten på langsiden.

En lille time senere er jeg halvvejs og ville være pænt træls at nå derud når denne session er færdig så der ikke er biler at kigge på og de lukker biksen. Udsætter ekspeditionen til løbsdagen.

23:22 – Natmad

Baget med burger (eller hvad det er) nederst og pommes frites ovenpå. Smager godt og var tiltrængt, men aner ikke hvordan de har tænkt sig man skal spise det… Er på Bar Tertre Rouge på vej tilbage.

Note for Self: Husk pandelampen når du hiker ud på små mørke veje ?

Ind til videre er der ingen der har sat en vild tid, så tror de satser på tørvejr i morgen. Den ene Toyota har problemer med den sensor der måler fuel forbrug. Det kan blive dyrt hvis ikke de finder det inden løbet.

Aston har et kæmpe problem med topfart, er kun på 290 km/t. Det er langsommere end den gamle modet! Ford og Porsche kører over 300…

Michael Christensen er 2er i Porsche #92 ellers ser det ikke godt ud for danskerne….

Ifølge min tracker er jeg på godt 21 km. i dag. Godt jeg er i god form ?

Godnat herfra.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *